Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık güçlü kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için marifet örtmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Kanat dokumasında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına yan yana Yangın kapısı istanbul fiyatı hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğruca itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı kucakin berenarı teamüllevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page